Όροι χρήσης διαγωνισμού

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Οι χρήστες, προκειμένου να συμμετάσχουν στο Διαγωνισμό, θα πρέπει να καταχωρήσουν προσωπικές πληροφορίες (ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση, username). Αποδέχεστε ότι τα στοιχεία που έχετε εισάγει στη φόρμα του διαγωνισμού είναι αληθή και θα χρησιμοποιηθούν προς βελτίωση των υπηρεσιών της Seajets.

Η περίοδος εγγραφής-συμμετοχής στο Διαγωνισμό θα διαρκέσει από 09/07/2021 και ώρα 16.00 μέχρι και 09/08/2021 και ώρα 23.59. Συμμετοχές υποβαλλόμενες πριν ή μετά την εν λόγω περίοδο δεν θα λαμβάνονται υπ' όψιν και θα αποκλείονται από το Διαγωνισμό.

Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό έχει κάθε ενδιαφερόμενο φυσικό πρόσωπο εφ’ όσον έχει συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18ο) έτος της ηλικίας του και έχει πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει και αυτόματα συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων Όρων, καθώς και των όρων οποιασδήποτε άλλης ιστοσελίδας χρησιμοποιείται για τη συμμετοχή και τη διενέργεια του Διαγωνισμού, οι οποίοι είναι δεσμευτικοί για όλους τους τυχόν συμμετέχοντες.

Απαγορεύεται η συμμετοχή στο Διαγωνισμό στους υπαλλήλους και τα στελέχη (καθώς και τους συγγενείς αυτών α΄ και β΄ βαθμού και τους συζύγους τους) της Εταιρείας και των συνδεδεμένων με αυτή επιχειρήσεων, καθώς και σε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο τυχόν συνδέεται καθ’οιονδήποτε τρόπο με το Διαγωνισμό ή τη διαδικασία διαμόρφωσής του.

Η εταιρεία Seajets δεν φέρει ευθύνη για συμμετοχές που δεν καταχωρήθηκαν για οποιοδήποτε λόγο.

H Seajets δεν φέρει καμία ευθύνη για τη διαθεσιμότητα των εισιτηρίων που μπορεί να σας δώσει για συγκεκριμένη ημερομηνία.

Να σημειωθεί ότι τα εισιτήρια πρέπει να χρησιμοποιηθούν μέσα στη δρομολογιακή περίοδο 2021 και 2022 προς όλους τους προορισμούς που καλύπτει η Seajets κατόπιν διαθεσιμότητας, είναι προσωπικά και δεν επιτρέπεται η παραχώρηση ή η πώλησή τους.

Από τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό θα αναδειχθούν 3 νικητές που θα κερδίσουν από 3 διπλά εισιτήρια στις Κυκλάδες με τη Seajets.

Διευκρινίζεται ότι η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η επικοινωνία με το νικητή στα στοιχεία που θα έχει δηλώσει ο ίδιος.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλ.: 210 4121001 - 2104121901

Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων